Bezorgservice Villa Heidetuin

Zullen we nieuwe herinneringen maken??

scroll down

Ook een keer aanschuiven aan onze lange tafel? Je wordt ontvangen met een verrassend aperitief. Daarna schuif je aan de Lange Tafel, voorzien van ons mooiste serviesgoed. Verse bloemetjes op tafel… De tafel wordt gevuld met allerlei lekkers afhankelijk per avond. Het is net even alsof je aan bent geschoven bij een diner in een Mediterraan land, maar dan in een Hollandse omgeving. Een heerlijke luie avond waarbij je alle tijd hebt om te genieten van elkaar, een goed gesprek aan tafel, de prachtige omgeving en natuurlijk van al het lekkers dat voorbij komt op tafel.

Het tafelen tijdens onze table d’hote avonden is ongedwongen en gezellig. Iedereen kan zelf opscheppen uit grootmoeder’s terrines of neemt iets van een schaal. Zo is er volop interactie met elkaar. Kortom: Een onvergetelijke avond, waar iedereen nog lang over na zal praten. Alle avonden behalve september aanvang 18:00 uur eindtijd ongeveer 22:00 uur.

20 juni

Midzomeravond met een knipoog naar de dag erna – Fete de la Musique in Frankrijk! Een langere avond met de Franse chanson zanger Olaf Heijnen. Een uitgebreid Frans menu van 6 gangen inclusief wijn en water op tafel E 79,50 p.p.

Wees er snel bij want het aantal gasten is beperkt