IVM met tekort aan personeel kunnen wij tijdelijk helaas geen bestellingen accepteren voor vrijdagen t/m maandagen.

Uw bestelling

uw winkelwagen is leeg

Klik op de Ideal (via Mollie) button om uw bestelling te betalen en daarmee definitief te maken.

Let op: Wij kunnen bestellingen alleen afleveren binnen de grenzen van de gemeente Bergen op Zoom. Orders van buiten de gemeente kunnen wij helaas niet bezorgen. Afhalen is natuurlijk wel mogelijk.

Alleen vooruitbetaalde opdrachten worden in behandeling genomen.

Belangrijke informatie

We proberen zoveel mogelijk te werken met producten en leveranciers van producten die dicht bij de originele “ouderwetse” eerlijke smaken zitten. Dus met; daar waar mogelijk, minimale toevoegingen zoals kunstmatige kleur en smaakstoffen. Koken met de seizoenen. Vaak met lokale producten en lokale ondernemers met visie

Heeft u een allergie?

Meld het ons bij uw bestelling. Wij doen er alles aan om hier rekening mee te houden, het is echter niet uitgesloten dat onze gerechten sporen van allergenen bevatten. 

Veiligheid:

We doen er alles aan om jouw box veilig te bezorgen. Daarom bezorgen we deze ‘contactloos’. We plaatsen jouw box voor de deur, bellen aan en doet drie stappen achteruit. Zodra jij de deur open doet om de box te pakken gaan wij pas weg. Indien u op komt halen hebben we een vergelijkbare procedure.

De veiligheid en kwaliteit van ons product en het welzijn van onszelf en jullie is onze hoogste prioriteit. Dit zullen we nooit in gevaar brengen. Wij hanteren zeer strikte veiligheidschecks op al het eten om ervoor te zorgen dat je alleen de beste ingrediënten krijgt. Daarnaast is er ook geen bewijs van transmissie van het coronavirus door middel van voeding. Dit is aangegeven door verschillende autoriteiten, waaronder de Rijksoverheid (NL) en FOD Volksgezondheid (BE).3

Daarnaast hanteren onze leveranciers ook de strikte hygiëne protocollen en handhaven wij ook het advies (ook aan de medewerkers die ons eventueel helpen) om thuis te blijven als we ziek zijn, handen regelmatig te wassen en afstand te bewaren.

Druk en typefouten voorbehouden. 

Dutch Dutch English English French French German German Spanish Spanish